Fysiotherapie Rockanje

Fysiotherapie Rockanje

Fysiotherapie Rockanje is zowel een jonge, dynamische als een zeer ervaren praktijk die up-to-date is qua kennis, behandelmateriaal en ruimtes. Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan behandelingen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe middelen en ontwikkelingen om zo de kwaliteit te kunnen behouden en verbeteren.

Behandelaar

Remke Bravenboer

Energievol en van nature een nieuwsgierig mens. Sinds ruim 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Tevens manueel therapeut (Master in de manuele therapie). Specialisaties: craniosacrale therapie, geïntegreerde technieken volgens De Bakker, behandeling van kinderen met het KISS- en KIDD-syndroom, de beweegkuur en dry needling.

Adresgegevens:

Fysiotherapie Rockanje
Raadhuislaan 24
3235 AP Rockanje

Telefonisch Bereikbaar van 8.30 tot 12.30 op 0181-404 195 of
info@fysiotherapierockanje.nl

website: www.fysiotherapierockanje.nl


  • 21 - ROCKANJE - Fysiotherapie

    Fysiotherapie Rockanje is zowel een jonge, dynamische als een zeer ervaren praktijk die up-to-date is qua kennis, behandelmateriaal en ruimtes.

    Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan behandelingen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe middelen en ontwikkelingen om zo de kwaliteit te kunnen behouden en verbeteren.

    De praktijk heeft twee locaties in Rockanje, één aan de Raadhuislaan en één in het woonzorgcentrum de Stuifakkers.    Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...