Pieta Wittermans - Manuele Therapie

Pieta Wittermans - Manuele Therapie

Pieta Wittermans is sinds 1991 werkzaam als fysiotherapeut. Ze volgde haar opleiding aan de Rijkshogeschool Groningen. Na een aantal jaren in de eerste lijnszorg en als sportfysiotherapeute te hebben gewerkt, is zij in 1998 met de opleiding voor manuele therapie gestart aan het SOMT te Amersfoort. In 2002 studeerde Pieta af als geregistreerd manueel therapeut. Sinds 1 november 2010 run zij haar eigen praktijk in fysiotherapie en manuele therapie in ijsselstein.

Pieta Wittermans visie...

Bij mij in de praktijk in ijsselstein staat de mens centraal. Professionaliteit, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn kernwoorden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een patient van manuele therapie zich op zijn gemak voelt.

Energieweg 7b
3401 MD IJsselstein
Utrecht – Nederland

Telefoon: 030-6872883
Mobiel: 06-22436972
Email: pieta@pietawittermans.nl

website: www.pietawittermans.nl


  • 15 - IJSSELSTEIN - Pieta Wittermans - Manueel Therapeut

    Pieta Wittermans - fysiotherapeute en manueel therapeut - gespecialiseerd in de SOMT methode van onderzoeken en behandelen van gewrichten in de rug, nek, armen en benen.    Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...