Hanneke Heij

Hanneke Heij

Hanneke is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Aanvullend verzekerden krijgen haar consults daardoor veelal vergoed.

Ze is gespecialiseerd in pijnklachten en disfuncties die ontstaan vanuit myofasciale triggerpoints. Met name pijn aan het bewegingsapparaat, chronische klachten en psychische factoren hebben haar aandacht.

In Hanneke's visie zijn zelfhulp en bewustwording belangrijk aspecten die bijdragen aan het vrij worden en blijven van klachten. Ze helpen je bij je herstel en hebben tot doel je bewust te maken van je lichamelijke gedrag. Door zelf invloed uit te oefenen op je herstel, ervaar je vaak verrassend snel resultaat.

Opleiding(en):

TriggerpointCoach en Psycho Motorische Therapeut (IO)

Parkeerinstructies:

Hanneke 's praktijk is gevestigd in Landsmeer (in Fysiotherapie praktijk Rene Wormhoudt) en in Purmerend (kantoor opleiding TriggerpointCoach). Landsmeer is vanuit Amsterdam en Purmerend goed bereikbaar met het OV en parkeren is gratis.


 • Praktijkgegevens:
  TriggerTouch
  Marktplein 4
  1121 GL Landsmeer

  Tel: 0647-578 566
  Site: www.triggertouch.nl  Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...