Fysiotherapie Bob ten Hove - Lage Mierde

Fysiotherapie Bob ten Hove - Lage Mierde

Bob ten Hove start in 1981 de praktijk aan de Bernardusweg 7 te Lage Mierde.

Wij zijn een resultaat gerichte praktijk met diverse specialismen en aandachtsgebieden onder één dak. Het streven is om samen met u  te komen tot de meest efficiënte en doeltreffende behandeling van klachten en blessures.

Alle medewerkers/-sters zijn goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken in de fysiotherapie. Wij stellen samen met u een behandeltraject op, dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie.

Fysiotherapeutische behandelingen zijn altijd in beweging, het is dan ook zaak om steevast op de hoogte te blijven van nieuwe en betere ontwikkelingen met betrekking tot de laatste behandelmethodes. Zodoende kunnen wij als ervaren fysiotherapeuten u altijd voorzien van de best mogelijke werkwijze met betrekking tot uw lichamelijke verzorging.

Naast gewone fysiotherapie is er in de praktijk ook diverse specialisatie aanwezig.

Sinds 2006 kan u zonder verwijzing bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur t/m 18.00 uur.

Fysiotherapie Bob ten Hove
Bernardusweg 7
5094 GK Lage Mierde
Noord BrabantNederland

  • 8 - Bob ten Hove fysiotherapie

    in Lage Mierde is een resultaat gerichte praktijk met diverse specialismen en aandachtsgebieden onder één dak. Samen met u wordt een behandeltraject opgesteld, dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie.    Rugpijncoaches helpen om DEFINITIEF van je rugklachten af te komen.

Rugpijncoaches kunnen u helpen met het op maat maken van speciale oefenprogrammas om snel en blijvend van uw rugklachten af te komen!...